Over ons

- Factory direct merk
- Meer dan 42 jaar ervaring op maat
- Geen tussenhandelaren, nan de directe verkoop
- Target massa = massaproductie = Beste prijs
- Zelf in eigendom fabriek (Meer dan 400 mensen)
- Geen dure verhuur = Beste prijs
- Schip staright uit de fabriek
- Verkoop geproduceerd stof = hoge kwaliteit
- Wij combineren op maat & IT = Grenzeloze ontwerpen
- Gratis monogram, gratis contast, zonder extra kosten

Wij zijn een professionele moderne producent van maatkleding en leveren voor fabrieksprijzen. Ons bedrijf bestaat al 4 decennia en wij zijn er trots op u de allerbeste prijzen te kunnen bieden. Onze partners leveren de beste stoffen, we hebben een hoog gequalificeerd IT team, verantwoordelijk voor webontwikkeling tot procesoptimalisatie en we werken vanuit ons eigen atelier.


maesurement
: Het maken van individuele patroon
voor onze klanten

Met 40 jaar ervaring hebben we gedetailleerde know-how met betrekking tot alle mogelijke lichaamstypen. Wij streven ernaar om de beste pasvorm te bereiken voor u persoonlijk, en uw online-winkel ervaring zo prettig mogeijk te maken.

Wij houden uw patroon in ons systeem, zodat u in staat zult zijn om onze producten in uw maat op elk gewenst moment in de toekomst opnieuw te bestellen.

maesurement
: Het genereren van / afdrukken van
afzonderlijke patroon
3d shirt design
: Het maken van individuele patroon
voor onze klanten

We kunnen zelfs oudere patronen aanpassen voor elk shirt dat u eerder hebt besteld, u kunt ons dan laten weten of u eventuele aanpassingen wilt. Zodat we u op uw meest gedetailleerde wensen tegemoet kunnen komen.

Sewing machine
quality control shirt
shirts delivery

Onze vakbekwame kleermakers doen al het snijden en naaien, om precisie in alle productieprocessen te garanderen. Ons vakmanschap is als geen andere, dus u zult merken dat er geen materialen zoals draden of krijtmerken zijn achtergelaten op uw product wanneer het uw deur bereikt.

Elk shirt krijgt de volle aandacht van onze kleermakers, en in elke stap van onze productie is een uitgebreide kwaliteitscontrole, om uw bestelling naar volle tevredenheid te bezorgen. We kunnen met trots zeggen dat we de beste in de business zijn, door zorg en gedetailleerde aandacht aan uw product.

We zijn ook een van de snelste en meest betrouwbare bedrijven in termen van levering. Uw bestellingen zullen u binnen 6 weken na bestelling bereiken! Wordt je eigen mode-ontwerper met de onbegrensde mogelijkheden en combinaties van stijlen en stoffen.

Geniet van het ontwerpen, zonder enige beperkingen! De klant krijgt van ons volledige prioriteit in termen van service, en op al uw vragen zult u binnen 24 uur via e-mail een antwoord ontvangen.

parent company
featured customers
our customers
Wij staan voor de volle 100% achter onze producten en zien er naar uit om u de beste mogelijke online winkel ervaring te bezorgen.