Onze Fabriek

Fabriek

Wij zijn de eerste en beste maatkleding fabriek is Azië. Met een team van 200 ervaren medewerkers onder één dak. Gespecialiseerd in maatpakken en shirts. Kwaliteit en exclusiviteit staat voorop bij de producten die wij u leveren. Met de best mogelijke middelen zijn wij in staat te in 6 weken leveren, wat ons tevens de snelste ter wereld maakt.

Producten

Onze shirts zijn gemaakt met het beste materiaal vindbaar, en dat is liefde voor het vak. Hierbij komt het vakmanschap van onze kleermakers en de enthousiaste service van onze teams. Onze shirts zijn gemaakt met de meest exclusieve kragen en manchetten, met een zachte finish en exclusief bevestigde zomen. Wij kunnen iedere stijl kraag of machet maken, iedere stijl split, rug, zak, model is mogelijk, de mogelijkheden zijn eindeloos ! Initialen/monogram is overal mogelijk, aan u de keuze. Verwonder u over onze keuze uit 100% katoenen stof gemaakt van de hoogste kwaliteit garen en weving, de keuze is enorm.

Kannegiesser machine

Machines

Een van onze vele gespecialiseerde machines is de Kannegiesser Fusing Machine. Deze machine staat bekend als de beste ter wereld.

Met deze machine kunnen onze producten zonder kwaliteitsverlies worden gereinigd.